Skip to content

Car City Service Center

Onderhoud

Car City Service Center Geldrop repareert auto’s van alle merken en types. We hebben veel ervaring in reparatie en onderhoud aan auto’s van alle merken, types en leeftijden.

motorreparatie
autogarage geldrop

Ook kun je bij ons terecht voor de aankoop van:

Fabrieksintervallen en fabrieksgarantie

Bij Car City Service Center Geldrop voeren we een grote beurt uit volgens fabrieksspecificaties. Dit wil zeggen dat we kijken naar de vervangingsintervallen die de fabrikant van jouw auto aangeeft.

Zit jouw auto nog in de fabrieksgarantie? Omdat wij een erkende reparateur zijn mogen wij deze repareren als deze in de garantieperiode valt. Je garantie vervalt dan niet. Ook eventuele garantieclaims kunnen we indienen bij de dealer.

Reparatie old-timers

Wij kunnen je old-timer vakkundig repareren gezien onze ruime ervaring in oude reparatietechnieken. Dit vinden we dan ook echt ontzettend mooie klussen om uit te voeren. We kennen de juiste personen en weten ook goed waar we de juiste onderdelen kunnen inkopen (die vaak moeilijk te verkrijgen zijn). Van tevoren spreken we al je wensen door. Alle reparaties vinden plaats in nauw overleg en we betrekken je in alle keuzes en overwegingen. Je mag ook altijd bij ons in de werkplaats langskomen om mee te kijken bij reparaties.

apk geldrop
winterbanden geldrop

Reparatie volledig elektrische en hybride auto’s

We hebben onlangs het Elektrische Voertuigen certificaat voor Gevorderden behaald. Daardoor kunnen en mogen wij alle benodigde reparaties aan je hybride en volledige elektrische auto uitvoeren. Ook software updates vormen voor ons geen probleem. Wat betreft elektrische auto’s zijn wij volledig klaar voor de toekomst.

Goedkoper dan de dealer

Gemiddeld genomen is reparatie en onderhoud aan je auto bij Car City Service Center 30% goedkoper dan bij de dealer. Dit zit hem met name in het uurloon en het inkopen van de onderdelen. We kunnen onderdelen bij veel meer verschillende partijen inkopen en indien gewenst kiezen we voor ruil-onderdelen. We doen ook veel meer onderzoek naar het defect in jouw auto. We vervangen enkel het onderdeel wat het defect veroorzaakt. We zoeken altijd samen naar de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

 Vraag je je af of wij jouw auto kunnen repareren of onderhouden?

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

werkplaats ccsc
airco vullen
auto uitlezen

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem contact met ons op