Skip to content

Car City Service Center

APK keuring in Geldrop

De APK is een jaarlijkse of tweejaarlijkse wettelijk verplichte keuring, die verplicht is voor iedere auto die ouder is dan drie jaar. Het APK keuren staat los van het onderhoud aan je auto en wordt met name uitgevoerd om ervoor te zorgen dat iedere auto veilig de weg op gaat. Je ontvangt twee maanden voordat je APK verloopt van de RDW een herinnering, wij sturen onze klanten één maand van tevoren ook nog een herinnering als extra service.

Zoek jij een APK keuring voor jouw auto in Geldrop? Dan ben je bij Car City Service Center aan het juiste adres.

  • Slim plannen

Een APK kan twee maanden voor de vervaldatum worden uitgevoerd zonder dat je vervaldatum van volgend jaar verandert. Dus plan de APK zo snel mogelijk in wanneer je de herinnering ontvangt, dan heb je langer profijt van een geldige APK.

  • Geen onverwachte kosten

Als we tijdens het uitvoeren van de APK onderdelen tegenkomen die aan vervanging toe zijn, zullen we altijd contact met je opnemen. We voeren aanvullende reparaties alleen uit in overleg.

  • Kosten besparen

Je kunt de APK keuring bij Car City Service Center combineren met een onderhoudsbeurt om kosten te besparen. Omdat veel controles die tijdens een APK moeten worden uitgevoerd, ook onderdeel zijn van een kleine of grote beurt scheelt dit in de uren.

  • Herkeuren = gratis

Heb je een afkeur te pakken? Dan is de herkeuring na de benodigde reparaties gratis. Je hoeft niet opnieuw te betalen voor de controles en afmelding van de auto.

CCSC Geldrop
auto uitlezen

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Neem contact met ons op